Logo maas

 

Tagline

Thuis in oplossingen.

School- en studieconflict

Samen de beste afspraken maken voor de toekomst

De ontwikkelingen in de samenleving laten zien dat er in toenemende mate sprake is van conflicten tussen ouders en hun kinderen enerzijds en school anderzijds. Oorzaken daarvan kunnen misverstanden of al dan niet terechte verwachtingen zijn maar er kan ook sprake zijn van dieperliggende en ernstigere zaken. Onderlinge gesprekken zijn dan dikwijls moeilijker te voeren en blijkt dat partijen naast elkaar heen praten. In zo’n geval biedt de vaardige mediator van Maas Advocatuur & Mediation uitkomst.
Maas Advocatuur & Mediation zorgt daarbij voor rust en heldere afspraken. Afspraken waarin alle betrokkenen zich kunnen vinden en die u houvast geven in de toekomst.

Alles in één keer geregeld met Maas Advocatuur & Mediation

In geval van school- en studieconflicten regelt Maas Advocatuur & Mediation alles wat nodig is. Zorgvuldig en met respect voor beide partijen. U kunt rekenen op de vakkundigheid van een gecertificeerde mediator met kennis van actuele wetten en regels en de vaardigheden die u van een topmediator mag verwachten.

Meer weten?

Bel 0348 - 40 85 86 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.