Logo maas

 

Tagline

Thuis in oplossingen.

Familierecht (scheiding)

Mediation en scheidingsbemiddeling, samen de beste afspraken maken voor de toekomst

U en uw partner gaan scheiden of willen de relatie beëindigen. U heeft te maken met een geschil in uw familie of gezin. Praten en overleggen met elkaar is dan niet altijd eenvoudig. Zeker als er kinderen in het spel zijn, liggen zaken soms gevoelig.
Maas Advocatuur & Mediation zorgt voor rust en heldere afspraken. Afspraken waarin alle betrokkenen zich kunnen vinden en die u houvast geven in de toekomst.

Internetscheiding: voordelig en snel

Soms bent u er samen al uit en hoeft er niet zo heel veel geregeld te worden. Stel, er zijn geen kinderen, u heeft bijvoorbeeld een huurhuis, u wenst beiden zelfstandig verder te gaan en het huwelijk of partnerschapsrelatie was maar van korte duur. Dit kan betekenen dat de ontbinding vlot kan verlopen via een internetscheiding. Niettemin blijft scheiden vanzelfsprekend maatwerk en zal de mogelijkheid van een internetscheiding dus altijd vooraf met u worden bespreken. Tijdens het tekenen van het convenant op kantoor wordt het hele convenant met u doorgesproken zodat u beiden duidelijk voor ogen heeft hoe uw scheiding geregeld is.

U regelt alles rondom uw scheiding binnen één kantoor

• Berekenen van kinder- en partneralimentatie
• Opstellen van ouderschapsplan
• Vermogensverdeling
• Echtscheidingsconvenant
• Indienen van echtscheidingsverzoek bij de rechtbank
• Inschrijven van echtscheidingsbeschikking bij de burgerlijke stand
• Later periodiek 'onderhoud' door het evalueren en updaten van het ouderschapsplan.

U kunt rekenen op de vakkundigheid van een gecertificeerde familiemediator met kennis van actuele wetten en regels en de vaardigheden die u van een topmediator mag verwachten. Als sluitstuk van de echtscheidingsmediation regelt de kantooradvocaat aansluitend de formele echtscheidingsprocedure bij de rechtbank.

Meer weten?

Bel 0348 - 40 85 86 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.