Logo maas

 

Tagline

Thuis in oplossingen.

Ouderschapsplan evaluatie

Samen uw afspraken opnieuw optimaliseren voor de toekomst

U en uw ex-partner hebben een ouderschapsplan dat in de loop der tijd niet meer voldoet aan de feitelijke situatie. Dat kan bijvoorbeeld komen doordat de kinderen ouder zijn geworden of hun leefsituatie is gewijzigd. Ook kan er sprake zijn van een wijziging in de onderlinge financiële verhoudingen met mogelijk gevolgen voor de kinderalimentatie. In dat geval kan er behoefte zijn aan het evalueren van het ouderschapsplan en het eventueel aanpassen van het plan aan de gewijzigde omstandigheden.
Indien uw scheiding door middel van mediation is geregeld hebt u vast wel de voordelen daarvan gezien. U weet dan ook dat voorkomen beter is dan genezen en dat een vroegtijdig overleg om het ouderschapsplan aan te passen kansrijker is dan gedoe achteraf. En dat geldt zeker in gevoelige kwesties als zaken rondom de kinderen.
Maas Advocatuur & Mediation helpt u hierbij om de situatie rond uw kinderen weer ouderschapsproof te maken met een ouderschapsplan dat weer voldoet aan de geldende eisen. Niet alleen u en uw gezin maar ook het recht is immers voortdurend in ontwikkeling. Belangrijk om te weten is dat een gewijzigd ouderschapsplan niet meer door de rechtbank behoeft te worden goedgekeurd.

Alles in één keer geregeld met Maas Advocatuur & Mediation

In geval van een wijziging van het ouderschapsplan regelt Maas Advocatuur & Mediation alles wat nodig is. Zorgvuldig en met respect voor beide partijen. U kunt rekenen op de vakkundigheid van een gecertificeerde familiemediator met kennis van actuele wetten en regels en de vaardigheden die u van een topmediator mag verwachten.

Meer weten?

Bel 0348 - 40 85 86 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.