Logo maas

 

Tagline

Thuis in oplossingen.

Erfrecht

Samen de beste afspraken maken voor de toekomst

Het is van alle tijden dat een erfenis kan leiden tot ‘armoe’ binnen de familie. Dat komt in de beste families voor. Het kan daarbij natuurlijk om de verdeling zelf gaan maar dikwijls is dat niet het geval. Dan blijkt dat er nog wat oud zeer uit het verleden moet worden opgeruimd. Dat is nu juist het soort van problemen dat zich uitstekend laat oplossen door de mediator van Maas Advocatuur & Mediation. Daarbij is enerzijds een gedegen juridische kennis een absolute voorwaarde maar tegelijkertijd ook de ervaring en geoefendheid van de mediator om partijen in beweging te krijgen. Senioriteit en levenservaring van de mediator zijn dan heel nuttig. Maas Advocatuur & Mediation biedt die oplossing.

Alles in één keer geregeld met Maas Advocatuur & Mediation

In geval van erfrechtelijke problemen regelt Maas Advocatuur & Mediation alles wat nodig is. Zorgvuldig en met respect voor alle partijen. U kunt rekenen op de vakkundigheid van een gecertificeerde familiemediator met kennis van actuele wetten en regels en de vaardigheden die u van een topmediator mag verwachten.

Meer weten?

Bel 0348 - 40 85 86 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.